SeAMK Wellbeing Labsissä on vahvasti läsnä kokeilukulttuuri, projektimainen tiimityöskentely ja asiakaskohtaamiset aidoissa ympäristöissä

kategoria: Yleinen
#
Sairaanhoitaja- ja fysioterapeuttiopiskelijat ovat tuottaneet yhdessä mukavia terveydenedistämisen tapahtumia lapsille ja lapsiperheille. Nallesairaalan hoitajan vastaanoton jälkeen nallet hoitajineen pääsivät fysioterapeutin vastaanotolle. Yhteistyötä tehtiin MLL:n Seinäjoen paikallisyhdistyksen kanssa.

SeAMK Wellbeing Labsissä on vahvasti läsnä kokeilukulttuuri, projektimainen tiimityöskentely ja asiakaskohtaamiset aidoissa ympäristöissä.

– Wellbeing Labsin kehittämis- ja oppimisympäristö noudattelee living lab -toimintamallia ja perusajatuksena on saada eri osapuolet kohtaamaan käsiteltävien ilmiöiden ympärille. Kehittämistyössä osapuolet, kuten mahdollistajat, kehittäjät ja loppukäyttäjät, osallistuvat kehittämistyöhön prosessin eri vaiheissa, kertoo SOTE Living Lab -hankkeen projektipäällikkö sekä SeAMK Wellbeing Labs Opiskelijatyön suunnittelija Marika Kääriäinen.

Lue uutinen SeAMKin verkkosivuilta alla olevasta painikkeesta.