Palvelut

Laitteet ja asennukset

SeiHoW-tilassa, eli Älykodissa on näytillä ja testattavana erilaisia hyvinvointiteknologiaan liittyviä laitteita. Laitteita käytetään mm. kotona asumisen tukemisessa, etälääketieteessä / etäohjauksessa sekä fysioterapiassa ja kuntoutuksessa. Lisäksi SeiHoW-tilassa on nähtävillä erilaisia robotteja ja muita teknologioita, joiden käyttö terveydenhuollossa on vielä vähäisempää.

SeiHoW-tilaa käytetään erilaisten uusien ja vanhojen teknologioiden testaamiseen ja kehittämiseen. SeAMKin yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus hyödyntää ympäristöä mm. kehitys- ja testaustyössä yhdessä hyvinvointiteknologian moniammatillisen tiimin kanssa.

SeAMKilla on yritysyhteistyötä liittyen hyvinvointiteknologiaan, meillä on mahdollisuus olla mukana asentamassa ja kouluttamassa erilaisia hyvinvointiteknologiaratkaisuja.

Ohjaus ja neuvonta

Erilaisten hyvinvointiteknologioiden hyödyntäminen / käyttäminen lisääntyy jatkuvasti. SeAMKissa hyvinvointiteknologiaa opetetaan kaikissa sosiaali- ja terveysalan koulutusohjelmissa. Hankkeiden kautta SeAMK on ollut kouluttamassa hyvinvointiteknologiaa myös yhteistyökumppaneille. Hyvinvointiteknologian kokonaisuuksia voidaan kouluttaa myös räätälöidysti osana esimerkiksi täydennyskoulutusta.

Laitelainaus

SeAMK tarjoaa tapauskohtaisesti hyvinvointiteknologialaitteistoa lainattavaksi testikäyttöön. Tutustu lainausprosessiin ja ota yhteyttä hyvinvointiteknologian kehittämispäällikkö Sami Perälään. Lainauksen sopimus syntyy täyttäessäsi laitelainauslomakkeen (Microsoft Forms) ja se allekirjoitetaan laitteen noutohetkellä. Lomakkeesta löydät myös sopimusehdot ja tietosuojaselosteen lainausta koskien.

Paro-hyljerobotti
Paro-hyljerobotti
Etäkonsultaatiolaitteistoa
Etäkonsultaatiolaitteistoa
Pepper-humanoidirobotti
Pepper-humanoidirobotti

Ota yhteyttä hyvinvointiteknologian palveluihin liittyen!

Henkilö hymyilee.

Sami Perälä

Kehittämispäällikkö, hyvinvointiteknologia

sähköposti

Sami.Perala(a)seamk.fi

puhelin

+358408300320